1

Мнението на потребителя?

Ако имате предложения за уеб сайта на 91. НЕГ, можете да ги споделите чрез нашия формуляр за контакт.

Областни кръгoве на олимпиадата по Математика и ХООС

Областният кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 12 февруари 2022 г. /събота/ от 09.00 часа, в СМГ „Паисий Хилендарски, район Оборище“, ул. „Искър“№ 62.

Класираните за областния кръг ученици, които имат подадени декларации за съгласие за тестване с бързи неинвазивни тестове, следва да се явят на 12 февруари 2022 г. в 08.00 ч. в в СМГ „Паисий Хилендарски.

Класираните за областния кръг ученици, които имат „зелен сертификат“, следва да се явят на 12 февруари 2022 г. в 08.30 ч. в в СМГ „Паисий Хилендарски.

Провеждането на олимпиадата ще се осъществява при спазване на всички противоепидемични  мерки, като е необходимо учениците да носят защитна маска за лице и документ за самоличност (лична карта или ученическа книжка).

 

Областният кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда ще се проведе на 12. 02.2022 г. от 14:00 часа в 23 СУ „Фредерик Жолио Кюри“, район „Слатина“, бул. Ситняково №21, 31 СУЧЕМ „Иван Вазов“, 143 ОУ „Георги Бенковски“, според състезателната група:

  • 23 СУ „Фредерик Жолио Кюри“, район „Слатина“, бул. Ситняково №21 за втора състезателна група и трета състезателна група
  • 31 СУЧЕМ „Иван Вазов“, район „Слатина“, ул. “Гео Милев“ № 2 за първа състезателна група (за райони Връбница, Възраждане, Искър, Красна поляна, Нови Искър, Оборище, Овча купел, Панчарево Сердика, Слатина, Средец, Студентски и Триадица) и пета състезателна група
  • 143 ОУ „Георги Бенковски“, район „Подуяне“, ул. „Тодорини кукли“ №9 за първа състезателна група (за райони Банкя, Витоша, Изгрев, Илинден, Красно село, Лозенец, Люлин, Младост, Надежда и Подуяне) и четвърта състезателна група.

Класираните за областния кръг ученици, които имат подадени декларации за съгласие за тестване с бързи неинвазивни тестове, следва да се явят на 12.02.2022 г. в 12:30 часа в училищата домакини, в които са разпределени.

Класираните за областния кръг ученици, които имат „зелен сертификат“, следва да се явят на 12.02.2022 г. в 13:30 часа в училищата, в които са разпределени.

Олимпиадата ще се проведе при спазване на противоепидемичните  мерки, като е необходимо учениците да носят защитна маска за лице и документ за самоличност (лична карта или ученическа книжка).

УСПЕХ НА УЧАСТНИЦИТЕ!!!