Мнението на потребителя?

Ако имате предложения за уеб сайта на 91. НЕГ, можете да ги споделите чрез нашия формуляр за контакт.

91.Немска езикова гимназия с нов уеб сайт презентиран в Гьоте-институт

Г-жа Катя Маврова връчва благодарствено писмо на инж. Стефан ЧорбановНа 22. март 2011, в Гьоте Институт България,  се състоя официалната презентация на новия уеб сайт на 91. Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов” www.91neg.bg.

На събитието присъстваха около 100 човека,  които включваха  учителската колегия на гимназията, представители от дирекцията, настоящи ученици и такива от предишни випуски. Презентатор на уеб сайта беше управителят на Stenik -Стефан Чорбанов, който инициира идеята за уеб сайта и благодарение на неговия екип тя беше осъществена. За тази заслуга, той получи благодарствено писмо от г-жа Катя Маврова.  Освен това той е бивш възпитаник на гимназията и в знак на благодарност и уважение той направи подарък – уеб сайт по повод 50-годишнината.
В началото на презентационната програма, г-н Чорбанов разказа с няколко думи за компанията, специализирана в изработка на уеб сайтове – Stenik, която е спонсор на проекта за нов уеб сайт на 91. НЕГ.

Ученици от 8, 9 и 10 клас тръгват от 91. НЕГ към Гьоте Институт на 22 март 2011В 17.45 ч. пред Гьоте Институт на ул. Будапеща 1Бивши и сегашни ученици и учители на 91. НЕГ на представянето на сайта на НЕГ http://91neg.bg

Вижте всички снимки от церемонията в страницата на Stenik във Facebook: facebook.com/stenik

Категориите в уеб сайта са подбрани така че да обхващат максимално всичко полезно, от което се интересува учителският и ученическият колектив на гимназията. Секцията за ученици и родители в уеб сайта представя богата история и учителската колегия на гимназията, която се състои само от висококвалифицирани преподаватели. Създадена е и специална подкатегория за немския отдел. Една от най-интересните части е тази, в която са описани постижения на ученици и учители, а това несъмнено доказва репутацията на гимназията и високото й академично ниво.

За тези, които се интересуват как един завършил  ”Немската” ученик може да се реализира успешно, е създадена секцията “Животът след “Немската”. Там може да се прочетат истории на бивши възпитаници, включително и тази на г-н Стефан Чорбанов, който е постигнал своя професионален успех благодарение на възможностите и вратите, които 91. НЕГ му е отворила.

В същата категория и други “пораснали” ученици са разказали за  постигнатата професионална реализация, благодарение на силния старт даден от гимназията.

Лари и Ина на коктейлаУченици от Випуск 2004  и г-н Григор Димитров

Разбира се, в уеб сайта на 91 НЕГ  е отделено пространство за много снимки от различни събития  - от създаването на гимназията през 1960 до 2011, някои от които са вече публикувани. Сегашни и бивши ученици могат активно да се включат в добавянето на нови и да направят галерията още по-цветна.

Втората част на събитието премина под представянето и на уеб сайта на немския отдел от г-н Изрел– www.da-galabov.eu. И новината за този уеб сайт зарадва всички присъстващи, опсобено с информацията за платформата MOODLE , която ще бъде полезна  по време на обучението на учениците.

Много снимки, похвали, поздравления и освежаващи напитки последваха тържественото представяне на уеб сайта на 91. НЕГ. Той не само ще отразява в нейния имидж, но и ще поддържа традициите й и в онлайн пространството.